Om meg

Mitt navn er Kristian S. Kammersten. Jeg er en valross som bedriver dagene mine ved å synes jeg har for mye spekk på kroppen, mens jeg spiser ostepopp.

Jeg vanker i et ganske «nerdete» data/spillmiljø, men blir oppfattet som ganske sær fra den kanten også. Er veldig glad i alt som har med data, og spesielt det med neonlys på. Er ikke en typisk blogger, men vil gjerne se om dette kan føre meg på andre tanker enn ostepopp.

Når jeg ikke har hodet mitt dynket i Mountain Dew eller Haribo, er jeg fulltidsstudent på Handelshøyskolen BI Nydalen. Studerer økonomi og forretningsjus, mens jeg har en butikkjobb på siden. Er også en skribent hos Spillfeber.no, men som dere ser på gramatikken og setningsoppbygningen her, er det ingen korrekturlesere.

Innenfor spillverdnen er jeg ganske mange år tilbake. Styrer med mekking av NES-er og spiller helst på Sega Dreamcast fremfor noe annet. Har Wii U og er storfornøyd, med Capcom og WB-Games sin innsats fremfor Nintendo sin, som ikke får ut figern sin.

Ellers trener jeg regelmessig 5 ganger i uka(Ja, særlig, ostepopp er ikke trening!) og lever med min skjønne Claire inne i Oslo.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s